Natalies blogg.

Torsdag.

Publicerad 2013-08-29 18:31:36 i Allmänt,

 
Orkade inte blogga igår, var och träffade Samia i Tumba skulle ha picknick med henne och Ellu men typiskt så var jag tvungen och åka hem precis när hon kom! Adnan och hans kompis hämtade upp mig så vi fick skjuts hem, skönt.
 
Vi båda vaknade tidigt imorse, Adnan var tvungen och åka iväg och jag åkte till Skärholmen och träffade Mia. Hon var såklart tvungen och kolla på massa skit där men det gick ganska fort ändå och sedan blev hon hungrig så hon tvinga mig och åka till Heron och äta, men det var gott (HAHA måste bara avbryta jag råkade skriva gått och började skratta högt för mig själv). Och SEN till slut gick vi till Ikea och gjorde det vi skulle göra från första början haha. Vi gick runt hela Ikea och jag skojar inte när jag säger det, vi gjorde verkligen det haha. Sen åkte vi hem.
 
Man märker också att hösten är på ingång har haft världens sämsta dagar och varit på världens deppmode dom senaste dagarna haha men min pojkvän har varit bäst som ändå fått mig och skratta och må bra ♥. Vi låg och pratade lite om framtiden och blev helt varm inombords haha ja låter jättegay men jag är så kär efter hela 7(nästan) år tillsammans och vill verkligen spendera resten av mitt liv med honom ♥

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela