Natalies blogg.

Helgen.

Publicerad 2012-07-31 12:33:58 i Värdefullt,

 
Vet att jag inte bloggat på en hel vecka men har verkligen inte haft lust haha :P. Har hunnit göra massor men kör på helgen och det jag kommer ihåg i alla fall :P
 
Fredag: Vi hade tjejkväll, gjorde nachos och drack vin. Sedan åkte vi till Andy och festade vidare där, jag var dock för trött för fest så jag drog hem rätt tidigt :P hade suttit barnvakt dagen innan och knappt sovit något alls under natten haha :).
 
Lördag: Ellu kom hit och fixade sig och sedan åkte vi in till stan och mötte upp Samia och Niki, vi handlade lite och sedan gick vi till Rålis, första gången någonsin jag var där faktiskt :P. Vi spelade "volleyboll" och kubb det var så jävla kul! Haha man blev nästan som ett barn på nytt!
 
Söndag: Jag och älsklingen skulle på dejt, vi gjorde jättegod mat hemma. Kött, pommes och tzatziki, sedan fixade vi till oss (jag i alla fall :P) och åkte till heron och såg The dark knight rises, och fy fan vad bra den var! Jag rös, grät, skrattade, ja allt hahaha. Tyckte den var skitbra hursom :D.
 
Igår: Jag och älsklingen åkte till hans syster och åt lunch, sedan gick vi ner till vattnet och fiskade. Älskling fångade typ 5 fiskar och NÄSTAN en stor fisk haha han blev helt till sig men tyvärr nafsade den lite på kroken bara :(. Sen åkte vi hem och åt pizza till middag och det var deeeee!
 
Idag ska jag träffa Samia vad jag vet :P har ingen aning om vad vi ska göra men hoppas på något skooj. Beställde lite kläder från h&ms rea också, kläderna hade egentligen kostat över 1000 kr men fick allt för endast 400! :D Aja nu orkar jag inte skriva mer haha morjens!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela