Natalies blogg.

Förlåt

Publicerad 2013-04-29 20:29:00 i Allmänt,

 
Har inte orkat blogga i helgen haha, i fredags hade vi tvättstuga (kulkul) och sen var vi och handla på Maxi. Sjukt mycket folk där men det gick fort eftersom vi självscannade! Sedan kom vi hem och chillade resten av kvällen, jag och Niki tänkte först gå ut och ta några glas men båda blev för trötta haha.
 
I lördags åkte jag hem till mamsen, vi satt ute på gården hela dan och jag fick åka sparkcykel med Michaela runt hela området hahaha. Måste erkänna att det var kul! Vi kastade även boll, frisbee och kastade ringar! Sen tävlade vi med Claudio, vi två på sparkcykeln och Claudio med sina rollerblades. Ni kan ju gissa vem som vann haha. Han har åkt med sina jävla rollerblades sen han var 6 år gammal så han är ju ganska duktig. Sen köpte jag även ett såntdär parfymerat nagellack så jag och Mich målade naglarna också, tyckte inte det luktade mycket bombon som det stod på korken haha. Senare träffade jag Niki, promenerade en bra bit och pratade om hennes London resa. Är lite avundsjuk för hon ska shoppa som fan där!!
 
Och igår, min dag började mindre bra haha jag är en olycksfågel som dom flesta vet. Jag åt en citronkaramell och råkar på nåt sätt skära mig på tungan så jag börjar blöda. Sen när jag håller på och syr mina byxor råkar jag köra in nålen i pekfingret så jag börjar blöda där med haha. Hände massa annat jobbigt också men det skulle bli alldeles för långt haha. Sen gjorde vi middag (hemlagad kebabtallrik), det var jättegott! Sedan åkte vi iväg in till stan och promenerade till China teatern där Russel Peters skulle uppträda! Vi skrattade så vi fick magrutor båda två, tyckte det var skitkul och märkte inte ens att två timmar hade gått när det tog slut. Sen åkte vi hem och slocknade direkt båda två ♥
 
En underbar helg med andra ord!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela